Blogs I follow:

Kataomoi

Just listen to a great song from miwa, “Kataomoi”. As we know in English “Kataomoi” means unrequited love. So, I think I should listen to this song. When I listened to that song, I feel the sadness that miwa share in that song, I feel different. I think I should listen some of her song. :D

fandom-mused-fandom-games:

1 note = 1 pixel for your fandom’s symbol (shown above) in an art piece I’m making

If you would like to see all of the fandomslook through these posts

IF YOU DON’T SEE YOUR FANDOMsend me a message saying what fandoms I missed and I’ll add them

If you would like to know more about the project, read this post

FOLLOW ME TO KEEP UPDATED ON THE PROJECT/SEE THE FINISHED PROJECT

(via tea-drinking-demons)

Akhirnya bisa nemu juga nih sub dari SP Dorama ‘kampret’ satu ini! Dari segi cerita masih menarik dan penuh makna seperti kebanyakan GTO di Episodenya. Semoga Summer 2013 SPnya memenuhi ekspektasi!

Hal gila bakal terjadi dalam sejarah Game Channel di YouTube. 2 game channel terbesar di YouTube, SmoshGames dan NODE akan mengadakan kompetisi “VideoGame Olympics”! Video akan di-upload Jum’at 10 Mei 2013 di masing-masing channel mereka! "The Competition Just Got Serious, BITCH!"

Akhirnya rilis juga SP dari dorama keren ini, “RIch Man, Poor Woman”, sekaligus langsung nemu Indo-Sub. Nontooon~

WE REACH THE FINAL! After win against FC Basel (Swiss) by aggregate 5-2. What a goal by David Luiz at The Bridge. Hope a great result against Manchester United this weekend.

Sebuah match yang unik di Attitude Era. Dwayne “The Rock” Johnson vs. Mick “Mankind” Foley, match for the WWF WWE Championship!

#ABUGET Podcast: Persona 4

Wehehe… Asik cing! Jadi nostalgia pas main Persona 4. Sekarang balik lagi ke P3F gara-gara sedih PS2 udah gak jalan lagi :)

Good Morning! Greet from Karawang, West Java

Bored for long time

Yah yah yah…. Welcome to my new tumblr. Udah lama gak blogging akhirnya gue mutusin buat jadiin website ini jadi pelabuhan blogging gue selanjutnya.

Emang sih, buat beberapa orang yang kenal lama sama gue pasti udah tau gue udah make beberapa socmed buat nulis hal gak penting sampe curhatan hidup.

Tapi itulah hidup. Tinggal gimana caranya lu nikmatinnya…..

Terakhir gue ucapin, Merry Xmas for all Chirstian in the world and Happy New Year 2013

December 2012